A fordítóirodánknál készített fordítások ára mindig tartalmazza a nyelvi lektorálást. Ez azt jelenti, hogy a fordítás elkészültével minden esetben megtörténik a forrás- és célszöveg összehasonlítása, majd ez után egy anyanyelvi lektoráláson is átfuttatunk minden egyes fordítást – így garantáljuk a nyelvtani és stilisztikai minőséget.

Mindezt figyelembe véve lektorálási szolgáltatásainkat kizárólag két esetben ajánljuk ügyfeleink részére:

  • Elsősorban akkor, ha ügyfeleink a fordítást máshol készíttették el, és egy szakmai, illetve nyelvi lektorálást szeretnének igénybe venni.
  • Másodsorban olyan fordítások esetén, amelyeket irodánk készített el, de az ügyfelek egy biztonsági, szakmai lektorálást is igénybe szeretnének venni. Ez leginkább olyan dokumentumoknál ajánlott, ahol a szöveg kohéziója a legfinomabb nyelvi-, vagy kiemelkedően specifikus szakmai árnyalatokon múlik.

 Árainkat a nyelvkombináció, a határidő és a szakmai tartalom alapján határozzuk meg.

ajanlat


Ajánlatkérés

Honlapunkon kényelmesen kérhet visszahívást, illetve árajánlatot, amelyre szinte azonnal megküldjük válaszunkat. Mindezt az Ön kényelme érdekében.

Ajánlatkérés

kapcsolat


Referenciák

Cégünk fennállása óta Magyarország és a régió vezető vállalatainak nyújt magas színvonalú nyelv szolgáltatásokat. Győződjön meg Ön is erről és vegye fel velünk a kapcsolatot – természetesen díjmentes próbafordítást is végzünk.

Referenciák